Konyaspor Umut'ta ısrarcı!

Anadolu Kartalı ocak ayının başında ilgilendiği ancak maddi şartlarda anlaşamadığı Umut Bozok için yeniden girişimde bulundu. Maaş skalasında futbolcular arasında farkların yüksek olmasını istemeyen Konyaspor yönetimi, kulüple anlaştı. Futbolcuyu ikna etmek için çalışmalar sürüyor.
Konyaspor Umut'ta ısrarcı!

Konyaspor’da gündem forvet transferi. Anadolu Kartalı ocak ayının başında ilgilendiği ancak maddi şartlarda anlaşamadığı Umut Bozok için yeniden girişimde bulundu. Yeşil beyazlılar, Trabzonspor’u transferde ikna etti. Bordo mavililer 2025’te sözleşmesi bitecek oyuncu için kiralık veya satın alma tüm opsiyonlarda Konyaspor ile prensipte anlaştı. Ancak konu Umut Bozok’un alacağı ücrette tıkandı.

umutlu-bekleyis-2.jpg


TRABZON’A TEKLİF YOK

Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim takım içerisindeki maaş skalasında büyük farklar olmasını istemiyor. Bu yüzden Umut Bozok’u alacağı ücret konusunda ikna edilmeye çalışılıyor. Umut için Avrupa’dan teklif gelmesi beklenmesine karşın Trabzonspor’a ulaşmış bir teklif olmadığı öğrenildi. Görüşmeler devam ediyor. Bozok bu sezon 4 kez bordo mavi forma giydi ancak gol ve asist yapmadı.

 Muhabir
Etiketler :