Konyaspor'un golcüsü Kramer taraftarı endişelendirdi

Kramer'den önemli açıklamalar. Konyaspor'un golcüsü, Samsunspor maç sonrasında yaptığı açıklamada dizinde bir sorun olduğunu, istenilen pozisyona gelince teknik heyet ile görüşeceklerini belirtti.

Haberin Özeti

  • Konyaspor, 28. hafta mücadelesinde Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken, golcü Blaz Kramer taraftarları endişelendirdi.
  • Takımının son golünü atan Sloven golcü Kramer, dizinde bir menisküs problemi yaşadığını ve bu durumun kendisini durduramayacağını belirtti.
  • Kramer, istenilen pozisyona gelince teknik heyet ve yönetimle sağlığı hakkında görüşmeler yapacağını da sözlerine ekledi.

28. hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Takımı adına son golü kaydeden Blaz Kramer gol yükünü çekmeye devam ederken, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalar taraftarları endişelendirdi. Blaz, menisküsünden bir sorun yaşadığını belirtti.

Konyaspor'un golcüsü Kramer taraftarı endişelendirdi

“SAĞLIĞIM HAKKINDA KONUŞACAĞIZ”

Sloven golcü, “Çok önemli 1 puan kazandık.  Hocamızın kararına her zaman saygı duyuyorum. Skoru değiştirecek gollerden bir tanesini attığım için çok mutluyum. Sonucu değiştirmek isterdim. Dizimde ufak bi menisküs problemi var ancak bu beni asla durduramaz. İstediğimiz pozisyona gelince hocamız ve yönetimimizle konuşacağız, sağlığım hakkında görüşmemiz gereken durumlar olabilir” diye konuştu.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme