Konyaspor-Vaduz maçı ilk 11'ler belli oldu!

Arabam.com Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Vaduz’u konuk ediyor. 45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut ve öğrencilerinin tek hedefi, zorlu rakibini devirerek Play-Off turuna yükselmek.Arabam.com Konyaspor- Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, ilk 11'ler ve detaylar haberimizde.
Konyaspor-Vaduz maçı ilk 11'ler belli oldu!

Arabam.com Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Vaduz’u konuk ediyor. 45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut ve öğrencilerinin tek hedefi, zorlu rakibini devirerek Play-Off turuna yükselmek.
Arabam.com Konyaspor- Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, ilk 11'ler ve detaylar haberimizde.
Avrupa kupalarına teknik direktör İlhan Palut yönetiminde iddialı bir başlangıç yapan ve Konferans Ligi’nde 2.turda BATE Borisov’u toplam 5-0 mağlup ederek 3.tura yükselen Anadolu Kartalı, bu turda da deplasmanda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı. Konya’ya avantajlı bir skorla dönen yeşil-beyazlılar, bu akşam taraftarı önünde turu koparmak istiyor.
Temsilcimizde ameliyat olan Oğulcan Ülgün’ün yanı sıra kadroya alınmayan Kahraman Demirtaş ile Paul Jose M’poku dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Gullermo Cuadra Fernandezyönetecek. Mücadele, A Spor'dan naklen yayımlanacak.
Bu tur atlayan takım Play-Off etabında Nefti Bakü-Rapid Wien eşleşmesinin tur atlayantakımı ile kozlarını paylaşacak.
KONYASPOR- VADUZ 11'LER:
KONYASPOR: İbrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Francisco Calvo, Guilherme Sitya, Bruno Paz, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Robert Muric, Amar Rahmanovic, Muhammet Demir.
Tamam
VADUZ: Büchel, Gasser, Isik, Lodice, Ulrich, Fosso, Gajic, Fehr, Sasere, Sutter, Tunahan Çiçek.

MUHTEMEL RAKİP YA NEFTÇİ YA RAPİD
Yeşil-beyazlılar turu geçmesi halinde, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu’nda Neftçi Bakü (Azerbaycan)-Rapid Wien (Avustrya) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ki ilk karşılaşmayı Azerbayasn ekibi Neftçi Bakü 2-1 kazanmıştı. Rövanş karşılaşamsı ise bu akşam 21.30’da Rapid Wien’in ev sahipliğinde oynanacak.
Yılmaz Çelik-YENİ HABER

İlgili Haberler