Konyaspor YDK'dan Altay ziyareti sonrası kritik açıklama

Konyaspor'da genel kurul tarihine az bir süre kala görüşmeler devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Yüksek Divan Kurulu ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın görüşmesi sonrasında yazılı bir metin yayınlandı.
Konyaspor YDK'dan Altay ziyareti sonrası kritik açıklama

Konyaspor'da genel kurul tarihine az bir süre kala görüşmeler devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Yüksek Divan Kurulu ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın görüşmesi sonrasında yazılı bir metin yayınlandı. Metinde Başkan Altay'ın nezaretinde şehrin önde gelen isimlerin destek çıkması konusunda talep belirtildi. Başkan Altay'ın imkanlar dahilinde bu isteğe olumlu cevap verildiği bildirildi.

logo.jpg

"TAKIMA TAKVİYELER YAPILMALI"
Metinde Konyaspor'un ligde hak ettiği yerde olması konusunda vurgu yapılırken, bu hususta genel kurul toplantısı öncesinde bir listenin çıkması konusunda mutabakat ifade edildi. Konyaspor'da takıma takviyeler yapabilecek bir yönetimin gelmesi konusunda hızlı hareket edilmesi gerektiği de açıklamada yer aldı. Yüksek Divan Kurulu'nun yaptığı yazılı açıklamanın tam metni şu şekilde;

yonetim.jpg

METNİN TAM HALİ
"Yüksek Divan Kurulu (YDK) Yönetimi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile Konyaspor'umuzun olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde istişarelerde bulunmak üzere ziyaret ettik. Kulübümüze bu zor gününde şehrimizin yöneticileri, milletvekilleri, iş adamları, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarının destek çıkması ve bu desteğe Büyükşehir Belediye Başkanımızın önayak olması talebinde bulunduk. Sayın Uğur İbrahim Altay, Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oluşacak yeni yönetime imkanlar çerçevesinde destek olacaklarını, şehrin takımının Süper Lig'de hak ettiği yerde olması, maddi olarak güçlü ve takıma takviyeler yapabilecek yeni bir yönetim noktasında acele edilmesi gerektiğini ifade etti. YDK Yönetimi olarak potansiyel yönetici adayları ile irtibatta bulunduğumuzu ve ilk genel kurul toplantısı öncesinde bir listenin çıkması için ve kulübümüzün sahipsiz kalmaması için hep beraber çaba sarf edeceğimiz hususunda görüş birliğine varılmıştır"

 Muhabir
Etiketler :