Konyaspor yoğun fikstürde zorlanacak!

Konyaspor’da futbolcular nefes alamayacak. Avrupa şampiyonası için ligi erken bitirmek durumunda olan TFF, 3 haftalık lig fikstürünü açıkladı. Kupada da yoluna devam eden Anadolu Kartalı, ortalama olarak 3 günde 1 maç yapacak.
Konyaspor yoğun fikstürde zorlanacak!

Konyaspor yoğun maç trafiğine girdi. Anadolu Kartalı, TFF’nin 3 haftalık lig fikstürü yayınlamasıyla birlikte maç takvimi çıkartıldı. Buna göre Pazar günü İstanbulspor maçına çıkan yeşil beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası’nda 18 Ocak’ta Göztepe’yi son 32 turunda ağırlayacak. 21. Haftada sahasında Antalyaspor’u konuk edecek Anadolu Kartalı, 24 Ocak’ta Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacak.

takvim-sikisti-1.jpg


3 GÜNDE 1 MAÇ

23. hafta karşılaşmasında ise TÜMOSAN Konyaspor sahasında Başakşehir’i ağırlayacak. Pazar günü oynanacak maçın başlangıç saati 13:30 olacak. Böylece 14 Ocak-28 Ocak arasındaki 2 haftalık süreçte Anadolu Kartalı 4 lig 1 kupa mesaisi olacak. Konyaspor ortalama 3 günde 1 maç yaparak yoğun maç trafiğinden puanlar çıkarmaya çalışacak. Diğer yandan transfer sezonu için çalışmalar devam ediyor.

 Muhabir
Etiketler :