Konyaspor yoğun tempoya girecek!

Anadolu Kartalı aralık ayı ile birlikte yoğun bir maç takvimine girecek. Yeşil beyazlılar, 14 Haziran’daki şampiyona nedeniyle hızlandırılmış fikstürde yılın son ayında 3 iç saha, 3 dış saha olmak üzere toplam 6 karşılaşmaya çıkacak.
Konyaspor yoğun tempoya girecek!

Konyaspor yılın son ayında kalabalık bir fikstüre giriyor. Anadolu Kartalı, Almanya’daki şampiyona nedeniyle hızlandırılmış fikstürde aralık ayında 6 karşılaşmaya çıkacak. Konyaspor ilkinde cumartesi günü Alanyaspor ile 14. Hafta mücadelesinde maç yapacak. 6 Aralık’ta Ziraat Türkiye Kupası dördüncü tur mücadelesinde Beyoğlu Yeni Çarşı’nı konuk ederek bir üst turun biletini almak için oynayacak.

aralik-cok-kalabalik-001.jpg


KAYSERİ İLE BİTİRECEK

Kupa maçı sonrası tekrar lige dönecek olan Konyaspor 11 Aralık’ta Sivasspor’u Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda ağırlayacak. 17 Aralık’ta Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan yeşil beyazlılar, 21 Kasım’da Samsun deplasmanıyla yılın son deplasmanını oynayacak. Konyaspor 2023 yılının son iç saha maçında ise Kayserispor’u 24 Aralık’ta konuk edecek ve yoğun fikstürden çıkacak.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :