Konyaspor yönetimi destek bekliyor

Konyaspor’da taraftar transfer, yönetim ise maddi destek bekliyor. Şu ana kadar yalnızca kaleci Sehic’le imzalayabilen yeşil beyazlılar yüksek maliyetler nedeniyle transfer döneminde rahat hareket edemiyor. Yeşil beyazlı yöneticiler, şehrin dinamiklerinden takımlarına katkı sağlamalarını istiyor.
Konyaspor yönetimi destek bekliyor

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala takımlar transferlerini bir bir açıklarken Konyaspor henüz yalnızca kaleci İbrahim Sehic’i duyurdu. 4 Ağustos’ta başlayan 1. transfer tescil döneminde birçok oyuncuyla görüşme sağlayan yeşil beyazlı yöneticiler yüksek maliyetler nedeniyle bu transferleri nihayete erdiremedi. Son olarak Başakşehirli futbolcu Muhammet Demir’le de anlaşamayan yeşil beyazlıların 5 transfer yapacağı ama bunun için de maddi olarak rahatlaması gerektiği belirtildi. Ekonomik açıdan zor durumda olan yeşil beyazlılarda yöneticiler, şehrin dinamiklerinden bu konuda takımlarına destek olmaya çağırdı.

BAŞKAN 'BIÇAK KEMİĞE DAYANDI' DEMİŞTİ

Konyaspor’un geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Hilmi Kulluk, yeşil beyazlıların mevcut borcunun 158 milyon 970 bin lira olduğunu söyleyerek, 'Artık bıçak kemiğe dayandı' demişti. Şehrin dinamiklerini Konyaspor'a destek olmaya çağıran Başkan Kulluk, “Konyaspor yönetim kurulunun üzerindeki yükle, belediye başkanlarımızın üstündeki yükle gitmez. Bu çark tıkanır. İmece usulü herkes üzerine yük alırsa biz bu çarkı çevirebiliriz. Benim ve yönetim kurulu üyelerinin kulüpten 17 milyon liranın üstünde alacağı var. Artık bıçak kemiğe dayandı. Gelin bunu hep beraber paylaşalım. Bu takım bizim şahsımızın değil tüm Konya’mızındır” ifadelerini kullanmıştı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ