Konyaspor yönetimi Rizelilere ayar verdi! Kulluk'tan yüz bulamadılar, Şan'ın simitçi dükkanına gittiler!

Konyaspor yönetimi, ilk maçta kendilerini misafirperverce ağırlamayan Rizespor yönetimini görmezlikten geldi. Hilmi Kulluk ve ekibi, kısasa kısas davrandı. Kulluk ve ekibinden yüz bulamayan Rize yönetimi ise maç sabahı Ahmet Şan’ın simitçi dükkânına gitti
Konyaspor yönetimi Rizelilere ayar verdi! Kulluk'tan yüz bulamadılar, Şan'ın simitçi dükkanına gittiler!

KISASA KISAS YAPTILAR
Atiker Konyaspor ile Ç.Rizespor yönetimi arasında soğuk rüzgârlar esiyor. Ligin ilk maçında Rize’de oynanan ve 1-1 biten olaylı maçın öncesinde misafirperverlik göstermeyen Ç.Rizespor yönetimi, Konya’da da aynı şiddetle misafir edildi. Konyaspor yönetimi, konuk takım yöneticilerine mesafeli davrandı. Kendilerine yakınlık gösteren diğer takım yöneticilerine aynı sıcaklıkta davranış sergileyen Hilmi Kulluk ve ekibi, Rize yönetimini görmezlikten geldi. Konyalı yöneticilerden yakınlık bulamayan Rizespor yönetiminin maç sabahı Ahmet Şan’ın oğlunun sahibi olduğu simitçide kahvaltı yaptığı öğrenildi.

hilmi-kulluk-baskan.png

‘HERKESE HAKETTİĞİ GİBİ DAVRANDIK!’
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, ’Bize nasıl davranılırsa biz de öyle davranırız. İlk maçta biz Rize’ye gittiğimizde misafirperverlik göstermediler. Hoş geldiniz demediler, nasılsınız, akşam nerede yemek yiyeceksiniz, bir eksiğiniz var mı, Şehri gezdiniz mi? Gibi bir yaklaşımları olmadı. Bize soğuk davrananlara niye sıcak davranalım. Herkese hakettiği gibi davrandık. Normal şartlarda misafir yönetime 15 koltuk verilir biz 36 kişiyle gelen Rize yönetimine jest yaptık protokolde ağırladık’ dedi.  


212-kopya.jpg

SİMİTÇİDE KAHVALTI YAPMIŞLAR
Maçtan önce Rizespor yönetiminin Konyaspor eski başkanı Ahmet Şan’ın oğlunun simitçi dükkânında kahvaltı yapmasının hatırlatılması üzerine, başkan Hilmi Kulluk, ‘Aralarındaki muhabbeti bilemem. Dükkânı yeni açtıklarını duydum belki ona hayırlı olsun demek içindir. Beni ilgilendirmiyor. Kısasa kısas bize nasıl davrandılarsa öyle davrandık. Diğer kulüp başkanlarını el üstünde ağırladık, onlar da bize aynı yakınlığı gösterdi’ ifadelerini kullandı.
 

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ