Konyaspor yönetiminden Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaret

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti.
Konyaspor yönetiminden Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre sürecini tamamlayarak yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçen İttifak Holding Konyaspor Kulübü Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette başta İttifak Holding Konyaspor olmak üzere spor alanında yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

konyaspor-yonetimi-ziyaret-3.jpg

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen "Kongre sonrası hızlı bir şekilde yönetim yapılanmamızı oluşturarak güçlü ve Konyaspor sevdalısı bir yönetimle çok sevdiğimiz Konyaspor için yola çıktık. Konyaspor şehrimizin önemli değerlerinden birisi ve gözbebeğidir. İnşallah yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hepimiz el ele vererek Konyaspor’umuzu en iyi noktalara taşımanın gayretinde olacağız. Bu noktada sizlerin desteği de bizler için önemli bir güç olacaktır." dedi.

konyaspor-yonetimi-ziyaret-2.jpg

Yeni başkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Pekyatırmacı "Öncelikle genel kurul sonrası seçilen yeni başkan ve yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimiz ve tüm spor severlerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizde spor denince hiç şüphesiz ilk akla gelen futbol oluyor ve takımın başarıları şehrin bir adım daha öne çıkmasına vesile oluyor. Bu noktada Konyaspor şehrimizin tanıtımında önemli bir yere sahip. Bu sebeple Konyaspor’umuzun başarısı için hepimiz el birliği ile gayret edeceğiz. Bu noktada bizler de kulübümüze her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

konyaspor-yonetimi-ziyaret-1.jpg

Ziyaretin sonunda İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Başkan Pekyatırmacı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

konyaspor-yonetimi-ziyaret-4.jpg