Konyaspor yönetiminden taraftar beklentisi!

Konyaspor'da kombine satışları devam ederken yönetimin taraftarı stadyumu çekmek için projeleri devam ediyor. Yönetim taraftarı Rize maçında tribüne beklerken, futbolcular geri kalan 4 haftada 2.sırada araya girdi. Konyaspor 5 bin ortalama seyirci sayısını cumartesi günü geçmesi bekleniyor..
Konyaspor yönetiminden taraftar beklentisi!

Konyaspor'da kombine satışları devam ederken yönetimin taraftarı stadyumu çekmek için projeleri devam ediyor. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen geçen hafta yaptığı konuşmada aile tribünü projesinden bahsederken yeni projeler de gerçekleştireceklerini belirtmişti. Yönetim son olarak şehirdeki STK ve iş insanlarını harekete geçirmek için çalışma başlatmış ve 500 kombine satmıştı.

taraftar-1.jpg

Diğer yandan yeşil beyazlılarda yerel yönetimlerle yapılan görüşme sonrasında işbirliği anlaşmaları yapıldı. Yeni inşa edilen Kayacık'taki tesisler için Başkanlar nezdinde görüşme gerçekleşti ve çalışmalar hızlandı. Yönetim taraftarı Rize maçında tribüne beklerken, futbolcular geri kalan 4 haftada 2.sırada araya girdi. Konyaspor 5 bin ortalama seyirci sayısını cumartesi günü geçmesi bekleniyor.

taraftar.jpg

 Muhabir
Etiketler :