Konyaspor yönetiminden transfer açıklaması!

Konyaspor’un transfer çalışmalarını hassas şekilde sürdürdüğünü dile getiren Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Thuram’ı kadrolarına kattıklarını en az iki transfer daha yapmayı planladıklarını söyleyerek, ‘Teknik ekibimizin talepleriyle kulübümüze zarar vermeyecek şekilde var gücümüzle çalışıyoruz’ dedi.
Konyaspor yönetiminden transfer açıklaması!

Konyaspor yönetim kurulu, basınla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

konyaspor-basin-toplantisi-2.jpg

Teknik heyetle koordineli şekilde transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy,  “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tüm kulüpler şuanda mali durumlarla mücadele ediyor. Ancak planlama doğrultusunda tabi ki transferler yapılacaktır. Takımımızın şuanda ligde bulunduğu durum doğrultusunda transfere ihtiyacımız gözüküyor. Hocamızla da koordineli şekilde çalışıyoruz. Türk futbol genelinde bazı takımlar yönetim bazlı transferler yaparak takım oluşturur. Bazı şekillerde de hocanın ve teknik ekibin talepleri doğrultusunda takım oluşturulur. Bunların ikisine de doğru veya yanlış diyemeyiz. Biz yönetime geldiğimiz ilk günden beri özellikle Aykut Kocaman geldikten sonra hoca bazlı, teknik heyet bazlı takım oluşturma yolunda ilerliyoruz. Yönetim olarak da üzerimize düşen organizasyon ve maddi konularda çalışıyoruz. Takım tarafını tamamen teknik heyete bıraktık. Bu sebeple sezon başındaki transferler ve şuandaki takım planlaması tamamen teknik ekip doğrultusunda gidiyor. Sezon başında yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

selcuk-aksoy-001.jpg

ÇALIŞMALAR HASSAS YÜRÜTÜLÜYOR

Transfer çalışmalarını hassas şekilde yürüttüklerini belirten Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk,  “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada en önemli etken maddi durumdur. Kulübümüzün bir birimi var. Bu doğrultuda da gitmesi gereken oyuncular var. Her gitsin dediğimiz oyuncuyu anında gönderemiyoruz. Bazı maliyetler işin içine giriyor. Herkesi bir anda gönderebiliriz, birçok oyuncuyu da transfer edebiliriz. Fakat bu gelecek dönemlerde takıma ciddi zarar verir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hassas şekilde yürütüyoruz. 30 Ocak’a kadar Konyaspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız. Şuanda para, takım ve yabancı sayısını düşünerek ona göre çalışıyoruz. Yönetim olarak üzerimize düşeni yapmaktayız” dedi.

hilmi-kulluk-002.jpg

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Konyaspor’un transfer sürecinde hem futbolcu hem de takımlarıyla görüşmelerini sürdürdüğünü dile getiren Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, “Görüştüğümüz futbolcular var. Bunlar bonservisli oyuncular olduğu için devre arasında takımlarından almak kolay olmuyor. Hocamızın da zaten kamp çalışmalarından sonra talepleri netleşti. Belirlediğimiz noktada Thuram transfer sonrasında büyük bir aksilik olmazsa en az 2 transfer daha yapmayı planlamaktayız. Bunları takımlarından alabilmek için elimizden gelen çalışmayı yürütüyoruz. Teknik ekibimizin talepleriyle kulübümüze zarar vermeyecek şekilde var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

konyaspor-basin-toplantisi-1.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ