Konyaspor yükselmeye başladı!

Trendyol Süper Lig’de 28. Hafta maçları tamamlandı. Son müsabakalarda Antalyaspor sahasında Gaziantep FK’yı 1-0 yendi, Alanyaspor ise Trabzonspor’u 3-1 geçti. TÜMOSAN Konyaspor deplasmanda 3 puan aldı. Son 4 mücadeleden 9 puan çıkartıldı ve 4 sıra yükseldi.
Konyaspor yükselmeye başladı!

Trendyol Süper Lig’de 28. Hafta maçları tamamlandı. Son müsabakalarda Antalyaspor sahasında Gaziantep FK’yı 1-0 yendi, Alanyaspor ise Trabzonspor’u 3-1 geçti. Geride kalan haftalar göre daha gol sevincinin yaşanırken, 17 kez top santraya gitti. 8 takım maçlarını 3 puanla tamamladı, 2 maçta eşitlik bozulmadı. TÜMOSAN Konyaspor deplasmanda 3 puan aldı. Son 4 mücadeleden 9 puan çıkartıldı.

4-sira-yukseldi.png


4 SIRA YÜKSELDİ

Konyaspor, Pendikspor deplasmanından zorlanmadan çıktı. Anadolu Kartalı, 28. Haftada puan durumundaki en yakın rakibiyle İstanbul’da karşı karşıya geldi. Sokol ve Prip’in golleriyle 3 puan alan Omerovic’in talebeleri 18. Sırada gittiği deplasman mücadelesini 14. Sırada kapatarak nefes aldı. Takım savunmasında başarılı sağlayan yeşil beyazlılar, kalesinde gol görmeden 90 dakikayı tamamladı

rakip-demirspor.jpg
RAKİP DEMİRSPOR

Derbi mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş’ı 1-0 geçti ve liderliğini devam ettirdi. Fenerbahçe ise Hatayspor deplasmanında 2-0 kazandı, hata yapmadı. Son maçların ardından ateş hattı karıştı. İstanbulspor, Pendikspor ve Gaziantep FK puanlar kaybetti. Hatayspor ise potaya girdi. Konyaspor ise deplasmanda aldığı galibiyetle ataş hattından çıktı. Konyaspor, 29. Haftada Demirspor’u ağırlayacak.

 Muhabir
Etiketler :