Konyaspor zorlu seriye başlıyor

İttifak Holding Konyaspor, bu hafta sonu oynayacağı Medipol Başakşehir maçıyla birlikte 4 haftalık zorlu bir seriye başlayacak. Yeşil beyazlılar, Başakşehir maçının ardından Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor'la kozlarını paylaşacak.
Konyaspor zorlu seriye başlıyor

Süper Lig'de 6. haftanın sonunda topladığı 6 puanla 16. sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor, kritik bir eşiğe geldi. Geride kalan zaman diliminde 5 maça çıkan, Beşiktaş'ı yenip, Gençlerbirliği, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'la berabere kalan yeşil beyazlılar, Gaziantep FK'ya da mağlup olmuştu. Bu hafta sonu sahasında oynayacağı Başakşehir maçıyla birlikte zorlu bir seriye girecek Anadolu Kartalı, hemen ardından deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Bir sonraki hafta Kasımpaşa'yı ağırlayacak yeşil beyazlılar, daha sonraki maçında ise evinde Alanyaspor'la kozlarını paylaşacak.

BAŞAKŞEHİR YORGUN GELECEK

Dün akşam Şampiyonlar Ligi maçında Fransa temsilcisi Paris Saint Germain'le karşılaşan Medipol Başakşehir, Konyaspor'la oynayacağı maç için Konya'ya yorgun gelecek. Yeşil beyazlıların 7. haftada karşılaşacağı Fenerbahçe, derin kadrosuyla bu sezon çıkış yakalarken henüz mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı. 8. haftadaki rakip Kasımpaşa bu sezon aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayıp 6. sırada bulunurken, 9. haftadaki rakip Alanyaspor'un liderliği devam ediyor. Fenerbahçe ile birlikte henüz mağlubiyeti bulunmayan iki ekipten birisi olan Akdeniz temsilcisi, bu sezon çıktığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan topladı ve ligin zirvesinde yer aldı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ