Konyaspor’a bedelsiz geldiler

45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda kadrosuna 1 orta saha ve 2 sağ bek oyuncusu transfer eden Konyaspor, bu oyunculara bonservis bedeli ödemedi.
Konyaspor’a bedelsiz geldiler

45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda kadrosuna 1 orta saha ve 2 sağ bek oyuncusu transfer eden Konyaspor, bu oyunculara bonservis bedeli ödemedi.

 Transferin en hızlı takımı olan yeşil-beyazlılar, şu ana kadar kadrosuna 3  takviye yaptı. Gelecek sezon Türkiye’yi Konferans Ligi’nde temsil edecek olan Konyaspor, trasnferde oldukça titiz davranıyor. Özellikle kadrosuna kattığı oyuncuların hem genç olması hem de bonservissiz olması dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler, 24 yaşındaki Bruno Paz, 27 yaşındaki Cebrail Karayel ve 29 yaşındaki Ahmet Oğuz’a herhangi bir bedel ödemeden kadrosuna dahil etti.

BRUNO PAZ (24)

Konyaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon alt yapısında yetişen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Bruno Paz ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonunu Portekiz'in Farense takımında kiralık olarak geçiren Paz, bonservis bedeli ödenmeden Konyaspor'un kadrosuna dahil edildi. Geçtiğimiz sezon 28 karşılaşmada forma giyen Paz, takımı adına 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

AHMET OĞUZ (29)

Yeşil-beyazlı takımın, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı bir diğer isim ise Ahmet Oğuz oldu. Konyaspor 29 yaşındaki deneyimli sağ bek oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ahmet Oğuz,  2021-2022 sezonunda 27’si Süper Lig, 4’ü Türkiye Kupası ve 5’i de UEFA Konferans Ligi Elemeleri olmak üzere toplam 36 maçta forma giyerek, 1 gol katkısı sağladı."

CEBRAİL KARAYEL (27)

Altay ile sözleşmesi sona eren Cebrail Karayel, Konyaspor ile anlaşma sağladı. Bonservisi elinde bulunan 27 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Deneyimli sağ bek oyuncusu için bonservis bedeli ödenmedi. Altay’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Cebrail Karayel, geçen sezon 32 kez forma giydi ve 1 gol, 5 asistlik performansa imza attı. (Spor Servisi)