Konyaspor'a gelen para 24 saat içinde gitti!

Konyaspor, FIFA'nın dünya kupasına oyuncu gönderen takımlar için verdiği 69 bin doları kasasına koymaya hazırlanıyordu. UEFA, finansal fair-play kurallarına uymayan takımlara verdiği ceza sonrası Konyaspor'a da 100 bin euro para cezası kesti. FIFA'dan gelen para, UEFA'ya gitti.
Konyaspor'a gelen para 24 saat içinde gitti!

Konyaspor'a bir iyi bir de kötü haber geldi. Yeşil beyazlılar önceki gün FIFA'nın yaptığı açıklamada dünya kupasına oyuncu gönderen takımlar için ödenek verildiği belirtmişti. Anadolu Kartalı, Kosta Rika ile dünya kupasında yer alan Francisco Calvo sayesinde 69 bin dolar para kazandı. Takımlar için kasaya girecek her bir TL önemliyken, bugün UEFA'nın verdiği ceza camiada mutluluğu götürdü.

konyaspor-ceza.jpg

PRİM 24 SAAT İÇERİSİNDE GİTTİ
UEFA, mali kurallara uymayan takımlara para cezası kesti. Buna göre Konyaspor, minör hesap açığından dolayı 100 bin euro gelirinden oldu. FIFA'nın verdiği ödenek 24 saat içerisinde daha büyük bedelle UEFA'ya gitti. UEFA daha öncede 150 bin euro para cezası vermişti. Mali disiplini her şeyin önüne koyacak olan Anadolu Kartalı gelir-gider dengesine ve bütçe hesabına daha çok dikkat edecek.

 Muhabir
Etiketler :