Konyaspor'a iç sahada yan bakılmıyor!

Dış sahada yalnızca bir galibiyet alabilen yeşil beyazlılar, iç saha performansıyla deplasman kayıplarını telafi ediyor. Konyaspor sahasında çıktığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puan topladı.
Konyaspor'a iç sahada yan bakılmıyor!

Konyaspor 27. Hafta mücadelesinde Hatayspor’u 2-0 geçti ve puanını 28’e yükseltti. Dış sahada yalnızca bir galibiyet alabilen yeşil beyazlılar, iç saha performansıyla deplasman kayıplarını telafi ediyor. Anadolu Kartalı özellikle son maçlarda taraftar desteğini arkasına almasıyla birlikte iç sahada gücünü arttırdı. Konyaspor sahasında çıktığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puan topladı.

yan-bakilmiyor.jpg


TARAFTAR ETKİLİYOR!

Fahrudin Omerovic’in talebeleri sezonun taraftar rekorunun kırıldığı Ankaragücü maçını 1-0 geçtikten sonra taraftar rekorunun tazelenmesi beklendiği Hatayspor engelini de kolaylıkla geçti. İç sahada son 6 maçı kalan yeşil beyazlılar içeride fire vermeden ateş hattından uzaklaşmanın planlarını yapıyor. Dış saha karnesi zayıf olan Anadolu Kartalı 28. Haftada direkt rakibi Pendikspor’un misafiri olacak.

 Muhabir
Etiketler :