Konyaspor'a 'Kocaman' hediye!
Atiker Konyaspor, bu sezon futbolcu satışından en çok kâr eden kulüpler arasında yer alıyor. Barry Douglas, Vukovic ve Bajic'i satan yeşil-beyazlılar, bu transferlerden yaklaşık 9 milyon Euro kazandı
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda Atiker Konyaspor’a transfer edilen Barry Douglas ve Riad Bajic, Anadolu Kartalı'nın futbolcu satışında rekor kırmasında önemli rol oynadı. Bu sezon Riad Bajic’i Udinese’ye 5.5, Jagos Vukovic’i Olympiyakos’a 2 ve Barry Douglas’ı da Wolverhampton Wanderers’a 1.14 Milyon Euro’ya satan Atiker Konyaspor, kasasına yaklaşık 9 Milyon Euro para koymayı başardı.
KOCAMAN FAKTÖR
Öte yandan bu transferlerin gerçekleşmesinde Konyaspor'dan ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman'ın katkısı yadsınamaz derecede. Konyaspor'u bir kez lig üçüncüsü yaparak, bir kez de Türkiye Kupası'nı kazandırarak Avrupa'ya götüren Kocaman, bu isimlerin Avrupa piyasasında vitrine çıkmasına vesile olmuştu. Aynı zamanda az transfer yaparak takıma başarı getiren Kocaman, yeşil-beyazlılara yaklaşık 100 milyon lira da ekstra gelir kazandırdı.
Yeni Haber
Bakmadan Geçme