Konyaspor’da 10 maç sonra gelen sevinç!

İttifak Holding Konyaspor, tam 10 maç aradan sonra galip gelmesini bildi. 18.hafta maçında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü mağlup etmeyi başaran yeşil beyazlılar 3 puan hasretini dindirmiş oldu.
Konyaspor’da 10 maç sonra gelen sevinç!

Süper Lig'in ilk yarısını kötü kapatan İttifak Holding Konyaspor'da 10 maç sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. İkinci devrenin ilk karşılaşmasında Cuma akşamı MKE Ankaragücü'ne konuk olan yeşil beyazlılar, Gürcü futbolcu Levan Shengelia'nın 90+2.dakikada attığı golle sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmıştı. Bu galibiyet takımda moralleri yükseltirken, zorlu geçecek ikinci yarı öncesi teknik heyet ve futbolculara güven vermiş oldu.

KÖTÜ GÜNLER SONA ERDİ

MKE Ankaragücü'nü 1-0'la geçmeyi başaran Anadolu Kartalı, sezonun 8.haftasında başlayan kötü günleri sona erdirmiş oldu. Yeşil beyazlılarda kaleci Serkan Kırıntılı, 8.hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor maçının henüz başında gördüğü kırmızı kartla oyundan atılmış, bu maçla birlikte Konyaspor adına sıkıntılı süreç başlamıştı. Yeşil beyazlılar bu süreçte çıktığı 10 maçın tam 7'sini kaybetmiş, iç sahada oynadığı Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve deplasmandaki Başakşehir maçlarından da beraberlikle ayrılarak galibiyete hasret kalmıştı. MKE Ankaragücü maçından 3 puanla ayrılmasını blien Konyaspor, ikinci devrenin ilk maçından itibaren üzerindeki ölü toprağı atmış oldu

YENİ HABER