Konyaspor’da 100. yıl coşkusu devam ediyor

Konyaspor’un 100. yılına özel düzenlediği festival, tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan Festivalin üçüncü gününde sabah Eypio, akşam ise Göksel ve Manga sevenleriyle buluştu. Bugün ise Burcu Güneş, Serdar Ortaç ve Kutsi sanatçıları sahne alacak
Konyaspor’da 100. yıl coşkusu devam ediyor

 Konyaspor’un 100. yılına özel düzenlediği festival, tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan Festivalin üçüncü gününde sabah Eypio, akşam ise Göksel ve Manga sevenleriyle buluştu. Bugün ise Burcu Güneş, Serdar Ortaç ve Kutsi sanatçıları sahne alacak.
Yeşil-beyazlı kulübün 100. yılına özel olarak düzenlediği ve 19 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan festivale yaklaşık 2 milyon ziyaretçinin gelmesi hedeflenş. Festivalin ilk gününde yüzlerce kişi alanda toplanırken, 100. Yıl Festivali’nin ilk konserinde sanatçı Ece Seçkin sahne aldı. Konser alanı dolduran taraftarlar, sanatçı Seçkin’in söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. Festivalin ilk günü, akşam düzenlenen Demet Akalın-Soner Sarıkabadayı konserleriyle son buldu. Festivalin ikinci gününde ise gündüz bölümünde Ahmet Şafak, akşam ise Linet ve Cengiz Kurtoğlu sevenleriyle buluştu. Üçüncü günde ise Eypio, Göksel ve Manga sahne aldı. Farklı etkinliklerle panayır haline gelen festivalin açılısında görsel şovların yanı sıra açılan stantlarda vatandaşlar gün boyu alışveriş yaparken, sahne alan sanatçılarla da eğlenme fırsatı buldular. Öte yandan Konyaspor yöneticilerinden Sami Pirinç, sahne alan Göksel’e ve Manga’ya Konyaspor forması hediye etti.(Spor Servisi)

73ba7ed8-426e-473e-a43a-8788cebf55e2.jpeg
f1e2d54f-4692-47a8-9efe-4893f843ad64.jpeg