Konyaspor'da 3 puan sıkıntısı

İttifak Holding Konyaspor, son haftalarda galibiyete hasret kaldı. Teknik Direktör İlhan Palut ile ligde ilk iki maçını kazanan ve hızlı bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar son 4 maçında ise 3 puan alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa karşısında 90+2. dakikada golü bulan ancak 90+7. dakikada yediği golle 2 puan kaçıran İttifak Holding Konyaspor, son 4 maçında galibiyete hasret kaldı. Teknik Direktör İlhan Palut ile ilk 2 lig maçında Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'u yenerek 6 puan alan ve hızlı bir yükselişe geçen Anadolu Kartalı, son 4 maçında ise 3 puana ulaşamadı. Gaziantep ile 0-0, Başakşehir ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, 29. haftada Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikten sonra 30. haftada ise Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

DOKUZUNCU BERABERLİK

İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki dokuzuncu beraberliğini yaşadı. Ligde bu sene çıktığı 28 maçta 8 galibiyet ve 9 da beraberlik alan Anadolu Kartalı, topladığı 33 puanla haftayı 12. sırada tamamladı. Yeşil beyazlılar bu sezonun ilk yarısında; Gençlerbirliği (0-0), Denizlispor (0-0), Yeni Malatyaspor (1-1), Rizespor (1-1), Antalyaspor (0-0), ikinci yarısında ise; Gençlerbirliği (0-0), Gaziantep (0-0), Başakşehir (1-1) ve Kasımpaşa (1-1) maçlarından beraberlikle ayrıldı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Bakmadan Geçme