Konyaspor’da 6 transfer, 8 yol ayrımı

17 Haziran'da başlayan yaz transfer döneminde İttifak Holding Konyaspor kadrosunu 6 yeni oyuncuyla güçlendirirken 8 isim takımdan ayrıldı. 8 Eylül'de tamamlanacak transfer döneminde yeşil beyazlıların kadrosuna 2 futbolcu daha katması planlanıyor.
Konyaspor’da 6 transfer, 8 yol ayrımı

Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan İttifak Holding Konyaspor'da 17 Haziran'da başlayan yaz transfer döneminde şu ana kadar 6 yeni futbolcuyla sözleşme imzalandı. Anadolu Kartalı bu süreçte ilk olarak Altınordu'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün ve 1922 Konyaspor'dan 21 yaşındaki sağ kanat futbolcusu Ekrem Kayılıbal'ı transfer etti. Daha sonra Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler'i Antalyaspor'dan kadrosuna katan Anadolu Kartalı, ardından da Gençlerbirliği'nin 27 yaşındaki orta sahası Soner Dikmen'i renklerine bağladı. Al Wahda kulübünden 29 yaşındaki sol kanat Mpoku'yu transfer eden Konyaspor, son olarak da MKE Ankaragücü'nden 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Endri Çekiçi ile sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlıların 8 Eylül'de tamamlanacak yaz transfer dönemi bitmeden bir sol kanat bir de forvet transferi yapması bekleniyor.

8 FUTBOLCUYA VEDA

Yeşil beyazlılar bu süreçte 8 futbolcusuna da veda etti. Yeşil beyazlılar, sözleşmeleri sona eren Levan Shengelia, Ismael Diomande ve Volkan Fındıklı ile yenileme yapmadı. Bu futbolcular henüz başka takımlarla anlaşamazken, sözleşmesi biten diğer isim Marko Jevtovic, Al Ahli'ye imza attı.

marko-jevtovic.jpg

Yeşil beyazlıların kiralık oyuncuları Jesse Sekidika Galatasaray'a, Oğuz Kağan Güçtekin Fenerbahçe'ye, Samuel Eduok ise Hajduk Split'e geri döndü. Yeşil beyazlıların 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Boşnak futbolcusu Deni Milosevic ise Konyaspor'dan ayrılarak Antalyaspor'a imza attı. Öte yandan Konyaspor bu süreçte sözleşmeleri sona eren ya da devam eden 4 futbolcusuyla nikah tazeledi. Anadolu Kartalı'nda Alper Uludağ, Eray Birniçan ve Guilherme Sitya ile 1'er yıllık, Amir Hadziahmetovic ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Yeşil beyazlıların iç transferde Abdülkerim Bardakçı ile de yeni sözleşme yapacağı öğrenildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :