Konyaspor'da Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme imzalandı!

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, gündemdeki gelişmeler ve transfer süreçleri ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Programda yeşil beyazlıların tecrübeli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Yılmaz Çalık sözleşme imzaladı.
Konyaspor'da Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme imzalandı!

Konyaspor'da Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık'ın sözleşmeleri yenilendi. Yeşil beyazlılar, Ahmet ile 3 yıllık, Abdülkerim ile de 3+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Konyaspor, iç transferde uzun süredir gündemde olan Abdülkerim ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledi Yeşil-beyazlı kulüp, 2022 yılında sözleşmesi bitecek Abdülkerim Bardakcı ile 3+1, Ahmet Çalık’ın ise sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen de katıldı. Başkan Özgökçen, sözleşme sürecinde iki oyuncunun da Konyaspor’a yardımcı olduğunu belirterek, Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık’a teşekkür etti

Programda Başkan Fatih Özgökçen'in açıklamalarından satır başları şöyle;

*Futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadelede herkesin beğenisini kazandı.

*Yönetim kurulu arkadaşlarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinden geleni gösteriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor.

*100. yılı yaşıyoruz. Ne kadar başarılı olursak, ülke gündeminde o kadar yer alırız.

*Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık, bize çok yardımcı oldular, kendilerine teşekkür ediyoruz.

*Ahmet ile 3 yıllık, Abdülkerim ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Bu imzaların kulübümüze, şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

1-20211126130341.jpg2-20211126130341.jpg3-20211126130342.jpg

Etiketler :