Konyaspor'da Adil Demirbağ'a gelecek muhtemel ceza tutarı

Konyaspor'un başarılı stoperi Adil Demirbağ İstanbulspor maçında yaşanan gerginlik nedeniyle TFF tarafından kulüpten ayrı olarak PFDK'ya sevk edilmişti. 43. maddeden sevk edilen Adil Demirbağ'ın maddeye göre 2 ila 4 maç ceza alması bekleniyor.
Konyaspor'da Adil Demirbağ'a gelecek muhtemel ceza tutarı

Konyaspor'un başarılı stoperi Adil Demirbağ İstanbulspor maçında yaşanan gerginlik nedeniyle TFF tarafından kulüpten ayrı olarak PFDK'ya sevk edilmişti. Adil Demirbağ kural dışı hareket nedeniyle 43. madde uyarınca sevki gerçekleşti. Peki 43. madde ne diyor, Adil'e ne kadar ceza gelebilir? Maddeye göre kurallara aykırı sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddete bağlı 3-6 maç ceza gelebilir.

adil.jpg

HAKEM NOTLARINA BAKILACAK
Maçtaki hakemin notlarına göre cezanın tutarı belli olacak. Ancak cezanın 2-3 maçtan fazla olması beklenmiyor. Diğer yandan Adil Demirbağ'ın sahada tartıştığı Okan Erdoğan da aynı maddeden PFDK'ya sevk edildi. Konyaspor'da sakatlığı bulunan Francisco Calvo'nun Antalyaspor maçına yetişmesi bekleniyor. Yeşil beyazlıların ilk üç maçı Antalyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir.

 Muhabir
Etiketler :