Konyaspor'da Adil'in ayrılığının perde arkası!

Adil Demirbağ Karadeniz’e doğru yola çıktı. Geçen sezon ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olan TÜMOSAN Konyaspor’da başarılı savunmacı Adil Demirbağ Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Transferi bir süre önce rafa kalkan Demirbağ’ın takımdan gitme süreci ve yaşanan gelişmeler.
Konyaspor'da Adil'in ayrılığının perde arkası!

Konyaspor’da önceki gün başarılı savunmacı Adil Demirbağ ile yollar ayrıldı. Abdülkerim Bardakçı’nın gitmesiyle Calvo ile beraber 2022-2023 sezonunda iyi bir grafik ortaya koyan Demirbağ, Konyaspor’dan eski hoca İlhan Palut’un takımı Çaykur Rizespor ile anlaştı. Erzurum kampında kaptanlık pazubandı takan Adil’in ayrılık sürecinin nasıl geliştiği ve yaşanan gelişmeler haberimizde.

firtina-transfer-001.jpg

PALUT İKNA TURLARINDA
Çaykur Rizespor’da İlhan Palut sonrası yaprak dökümü gerçekleşti. Takımda 11 oyuncu ile yollar ayrıldı, Süper Lig’de kalıcı olacak kadro kurulmak için kollar sıvandı. İlhan Hoca Konyaspor’dan eski öğrencisi Adil’in transferini temmuz ayı ortaları itibariyle yönetime iletti ve görüşmelerde kendisi de Demirbağ’ı ikna etmek için çalıştı. Ancak Konyaspor ile sözleşmesi olan Adil için bonservis istendi.

adil.jpg

KONYASPOR İSTEDİĞİNİ ALDI
Konyaspor yönetimi başarılı oyuncu için 25 milyonu gözden çıkarın mesajı verdi. Rizespor tarafı bu fiyata çıkamadı ve transfer o an rafa kalktı. Oyuncuyu çok isteyen Karadeniz ekibi Konyaspor ile tekrar masaya oturdu. Adil’in Konyaspor’dan alacaklarını bırakması ve bir miktar ücret üzerine iki kulüp el sıkıştı. Ücret resmi olarak açıklanmazken, Konyaspor oyuncu transferinde istediği rakamlara ulaştı.

 Muhabir
Etiketler :