Konyaspor'da ağır sakatlık geçiren Alper'den mesaj var

İttifak Holding Konyaspor'un Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan futbolcu Alper Uludağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftara mesaj verdi.
Konyaspor'da ağır sakatlık geçiren Alper'den mesaj var

İttifak Holding Konyaspor'da Süper Lig'in 13. haftasında iç sahada oynanan Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanan Alper Uludağ'ın muayenesinde, sağ diz ön çapraz bağında yırtılma ile iç yan bağında yaralanmanın saptandığı belirtilmişti.

Kulüp doktoru Gökhan Özhan'ın muayene ve tetkik sonuçlarına yer verilen açıklamada, "Alper Uludağ'ın sağ diz ön çapraz bağ rüptürü ile iç yan bağında yaralanma saptanmıştır. Oyuncumuz, akut tedavisi sonrasında cerrahi operasyon geçirecek olup, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

ALPER ULUDAĞ AMELİYAT OLDU

Ameliyat olan ve başarılı bir operasyon geçiren tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Taraftara seslenen Uludağ, "Çok şükür ameliyatım başarılı geçti. Kendimi iyi hissediyorum, en kısa zamanda tekrar sahalara dönmek için çok çalışacağım. Arayan, soran, mesajlarıyla iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

alper-uludag-ameliyat.jpg