Konyaspor'da Ahmet Oğuz'un performansının nedeni anlaşıldı

Süper Lig'de Kayserispor ile kozlarını paylaşamayan Konyaspor'da oyunda zaman zaman aksaklıklar yaşayan sağ bek Ahmet Oğuz ile ilgili gelen soruya Aleksandar Stanojevic cevap verdi. Stanojevic oyuncunun başparmağında maç öncesi sakatlık geçirdiğini ve müsabakaya öyle çıktığını söyledi.
Konyaspor'da Ahmet Oğuz'un performansının nedeni anlaşıldı

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor'da oyunda sağ taraftaki aksaklıkların ardından Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Kayserispor akınlarını durduramayan ve sarı kartı da bulunan Ahmet Oğuz'u ikinci yarı oyundan alarak Cebrail Karayel ile devam etmişti. Hoca maç sonu Ahmet Oğuz'un performansı ile ilgili konuştu.

oguz.jpg

"SAKATLIĞI VARDI"
Stanojevic, "Ahmet Oğuz bizim için değerli bir oyuncu. Sezon boyunca oynadığı iyi oyunları var. Bugün Oğuz'u ikinci yarı oyundan almak zorunda kaldım çünkü ayak başparmağında sakatlığı vardı. Ayrıca sarı kartıyla oynuyordu ve oyundan atılabilirdi. Yediğimiz gollerde tek sorumlu Oğuz değil. Takım halinde hata yaptık" dedi. Diğer yandan maçta sarı kart gören Ahmet Oğuz kart cezası nedeniyle Alanyaspor maçında oynayamayacak.

 Muhabir
Etiketler :