Konyaspor'da alarmlar çalıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 31.hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda zirve yarışındaki Sigortam Net'e konuk oldu. İlk yarısı başa başa giden karşılaşmayı rakip 3. ve 4. çeyrekte bulduğu sayılarla açtı ve 90-64 kazanmayı başardı.
Konyaspor'da alarmlar çalıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 31.hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda zirve yarışındaki Sigortam Net'e konuk oldu. Karşılaşma BJK Spor Komleksi'nde oynandı. İlk yarısı başa başa giden karşılaşmayı rakip 3. ve 4. çeyrekte bulduğu sayılarla açtı ve 90-64 kazanmayı başardı. Konyaspor mücadeleye Myles Mack, Merthan Mutlu, Mert Çevik, Marlon Johnson ve Mert Sert beşlisi ile başladı.

basketbol-001.jpg


SERİ YENİLGİLER

İlk yarı kıyasıya rekabet yaşandı. Sigortam Net, Konyaspor'a karşı 47-46 maçı önde kapattı. Ancak oyunun diğer bölümlerinde Konyaspor savunmada sorun yaşadı. Dev Kartallar deplasmanda karşılık veremedi veligde üst üste 3. yenilgisini aldı. Rakip aldığı galibiyetle maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Konyaspor ise ateş hattına koşuyor. 42 puanı olan yeşil beyazlılar potadaki rakiplerini bekliyor.

 Muhabir
Etiketler :