Zeljeznicar Amir'in durumunu bekliyor

Süper Lig'de geleceği en çok merak edilen oyuncu Konyasporlu Amir Hadziahmetovic.
Zeljeznicar Amir'in durumunu bekliyor

Süper Lig'de geleceği en çok merak edilen oyuncu Konyasporlu Amir Hadziahmetovic. Beşiktaş, Burnley ve Galatasaray ile ismi anılan Bosnalı oyuncu için Başakşehir de devrede. Amir’in durumunu yakından takip eden bir takım daha var; Zeljeznicar.

MÜKEMMEL MALİ ENJEKSİYON

Hadziahmetovic’in transfer durumunu takip eden kulüplerden bir tanesi de Bosnalı oyuncunun satışında yüzde 20 pay alır maddesiyle Konyaspor’a gönderen eski takımı Zeljeznicar. Mavi beyazlı ekip 2016 yılında satıştan yüzde 20 pay alır maddesiyle imza attı. Bosna Hersek’in günlük gazetelerinden Dnevni Avaz, transfer iddialarını “mükemmel mali enjeksiyon” olarak okuyucularına duyurdu.

750 BİN EURO

Gazete haberin detayında Türk gazetelerindeki Amir Hadziahmetovic ile ilgili yazılanları paylaşarak oyuncuya iddia edilen bedellerin gerçekleşmesi durumunda 750 bin Euro gibi Zeljeznicar’a ek para geleceğini yazdı. Amir ile ilgili son iddia Yağız Sabuncuoğlu’ndan geldi. Sabuncuoğlu Hadziahmetovic’in 6 milyon Euro’dan başka paraya Konyaspor’un satmayacağını ve aşağıdaki teklifleri reddettiğini yazdı.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :