Konyaspor'da ayağa kalkma zamanı!

Lig’de peş peşe kayıplar yaşayan Anadolu Kartalı, bugün ki Kasımpaşa mücadelesine reaksiyon için çıkacak. Teknik direktör İlhan Palut’un öğrencileri, zorlu Kasımpaşa karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak kritik müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
Konyaspor'da ayağa kalkma zamanı!

ANADOLU KARTALI, KASIMPAŞA MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇMEYİ HEDEFLİYOR

Lig’de peş peşe kayıplar yaşayan Anadolu Kartalı, bugünki Kasımpaşa mücadelesine reaksiyon için çıkacak. Teknik direktör İlhan Palut’un öğrencileri, zorlu Kasımpaşa karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak kritik müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

İMHA PLANI HAZIR

Kasımpaşa maçlarını hafta boyuncu izleyen ve gerekli analizleri yapan Palut, zorlu maçta daha hırslı, tempolu ve agresif bir takım görmek istiyor.

İstanbul ekibine karşı boş alan bırakılmamasını isteyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, en etkili silahları Muhammet Demir, Amir, Bytyqi ve Michalak gibi yıldızlarıyla sonuca gitmenin planlarını yaptı.

RAKİBE BOŞ ALAN YOK

Yıldız oyuncularıyla sürekli özel görüşmeler yapan İlhan Palut oyuncularını motive ediyor. Kasımpaşa’nın güçlü orta saha kurgusunu bozmak için takım halinde pres yapmaları gerektiğini oyuncularına anlatan Palut, hücum oyuncuları önde rakibe baskı yaparken orta saha ve defans oyuncularının da takım arkadaşlarına destek vermesini istedi.

Mesafe daraltarak rakibe top yapma imkanı vermeyecek olan yeşil-beyazlı ekip, top rakipteyken de pres yapıp kısa süre içinde topu yeniden kapmaya çalışacak. Konyaspor, özellikle son lig maçının aksine çok daha agresif ve tempolu oynayacak. *SPOR SERVİSİ

Etiketler :