Konyaspor'da Başkan Korkmaz'ın korktuğu oldu!

Başkan'ın maç öncesi öngörüsü gerçekleşti. Trabzonspor maçı öncesinde hakem yönünden tedirginlik yaşadıklarını belirten Başkan Korkmaz, yaşanan olayların faturasının kendilerine kesildiğini ifade etti.
Konyaspor'da Başkan Korkmaz'ın korktuğu oldu!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ın korktuğu başına geldi. Trabzonspor maçı öncesinde spor basınıyla iftarda bir araya gelen Başkan, son gelişmelerden dolayı tedirgin olduklarından bahsetmiş ve hakemler konusunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefonda endişelerini aktardığını belirtmişti. Başkan Korkmaz, Trabzonspor maçı yönetiminden memnun olmadıklarını belirtti ve konuşma yaptı.

fatura-bize-kesildi-1.jpg


“FATURA BİZE KESİLDİ”

Başkan Ömer Korkmaz, “Anadolu kulüpleri çok zor şartlarda yaşıyor ve yaşamaya çalışıyor. Hiç hakem konuşmadan yenilmiş olsak, hiç sorun yoktu. Trabzonspor’u tebrik eder önümüze bakardık. Ama maçtan sonra sürekli hakem hatalarını konuşmak bizi üzüyor. Hak etmediğimizi düşünüyoruz” dedi Maçtan önce kendi içimize hep konuştuğumuz bir durum vardı. ‘Umarım Trabzon'da oynanan bir maçın faturası bize kesilmez' diye düşünmüştük. Maalesef korktuğumuz başımıza geldi” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :