Konyaspor'da Başkan sorumlulukla gelecek!

Anadolu Kartalı’nda seçime 6 gün kala kulislerde başkanlık konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken, henüz resmi bir açıklama gelmemesi camiayı düşündürüyor. 20 Kasım’daki genel kurul öncesinde yeni başkanın sorumlulukları fazla olacak.
Konyaspor'da Başkan sorumlulukla gelecek!

Konyaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve taraftarların protestoları nedeniyle Başkan Fatih Özgökçen, Karagümrük maçı sonrası yeniden genel kurul kararı almıştı. 20 Kasım’daki kurul öncesinde henüz resmi başkan adayı çıkmadı. Kulislerde birçok isim dolaşmasına karşın net adım atılmaması yeşil beyazlıları endişelendirdi. Yüksek Divan Kurulu’ndan adaylık için çağrı geldi.

yonetimden-isim-cikabilir.jpg

GELECEK SEZON DÜŞÜNÜLECEK!

Anadolu Kartalı’nda yeni başkan bir takım sorumluluklarla birlikte gelecek. İlk olarak Fatih Özgökçen döneminde gelen Teknik Direktör Hakan Keleş’in durumu görüşülecek. Daha sonra ara transferde gelecek-gidecek oyuncuların görüşmeleri yapılacak. Takım lig sıralamasında iyi durumda olmadığı için yeni transferler bekleniyor. Sadece ara transfer değil, gelecek sezonun planı da gerçekleştirilecek.

transfer-donemi-yaklasiyor.jpeg

SÖZLEŞMELER BİTİYOR

Konyaspor’da takımdaki futbolcuların yarısından fazlasının sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona eriyor. Yeni Başkan oyuncu transferlerinde bu dengeyi gözlemesi gerekiyor. Ligde stadyum kapasitesine göre en az maça gelen 4. Takım Konyaspor oldu. Taraftar ile aradaki kopukluk giderilmeye çalışılacak ve yönetimin söylemine göre yaklaşık 600 Milyon TL’lik borçta yeni yönetim için bir kenarda duracak.

baskan-veda-ediyor.jpg

 Muhabir
Etiketler :