Konyaspor'da Başkan'dan Beşiktaş açıklaması!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beşiktaş maçı öncesi konuştu. Başkan Beşiktaş'tan çekinmediklerini belirterek yapılan transferler sonrasında kafa kafaya oynayabileceklerini dile getirdi.
Konyaspor'da Başkan'dan Beşiktaş açıklaması!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beşiktaş maçı öncesi konuştu. Yeniçağ Gazetesi'ne konuşan Başkan Beşiktaş'tan çekinmediklerini söyledi, “Ankaragücü maçından sonra gözümüzü Beşiktaş’a çevirdik. Takımı, oyuncuları bu maça motive etmek için ekstra çalışmalar yapıyoruz, yapacağız ve bunun sonucunu da inşallah alacağız. Açık ve net konuşmak gerekirse; Beşiktaş’tan asla çekinmiyoruz" dedi.

korkmaz.jpg


"HER MAÇ FİNAL"

Başkan maçın kıran kırana geçebileceğini söyledi, "Beşiktaş umarım bizi hafife alır ve almaları bizim işimize gelir. Devre arasında yaptığımız transferlerle Beşiktaş’la kafa kafaya oynayacak güce eriştik. Beşiktaş’ın silahlarını biliyoruz ve onlara geniş alan bırakmadan, kendi gücümüzü ve kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Konyaspor maçı Beşiktaş için bir derbi maçı olmayabilir, ama Beşiktaş maçı Konyaspor için hem bir final, hem de kendi adına bir derbi maçıdır” şeklinde konuştu.

 Muhabir
Etiketler :