Konyaspor'da Başkan'ın Çamdalı sözleri hatırlandı!

Konyaspor'da Omerovic ile yolların ayrılmasının ardından yeni isimler ortaya atıldı. Ancak yönetim bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe maçına Sportif Direktör Ali Çamdalı ile çıkması bekleniyor. Başkan'ın geçtiğimiz hafta Çamdalı hakkındaki sözleri akla geldi.
Konyaspor'da Başkan'ın Çamdalı sözleri hatırlandı!

Konyaspor'da Omerovic ile yolların ayrılmasının ardından yeni isimler ortaya atıldı. Ancak yönetim bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe maçına Sportif Direktör Ali Çamdalı ile çıkması bekleniyor. Yeşil beyazlı taraftarlar teknik direktörlük tecrübesi olan bir ismi takımın başında görmek istiyor. Başkan Ömer Korkmaz ise Sivasspor maçı öncesinde Ali Çamdalı'ya olan güveninden bahsederek konuşmuştu.

korkmaz.jpg

"SORUMLULUK ALDILAR"

Başkan Korkmaz, "Benim için en önemlisi güven. Bu kulübün parasını koruması gerekiyor. Yönetim ve Başkanla iyi iletişim kuran, futbolcu grubuna bildiklerini anlatabilen biri. Teknik direktörü ikaz edecek kadar da yetenekli olmalı. Ali Turan ve Ali Çamdalı’nın bu kulüp için neler yaptığını ve sorumluluk aldıklarını gördüm. Onlarla çalıştığım sürece içinde şehre ve kulübe ihanet ettiklerini görmedim." dedi

amdali-002.png

 Muhabir
Etiketler :