Konyaspor'da Beşiktaş planı netleşiyor!

Konyaspor, Beşiktaş maçının planını netleştiriyor. Son maçlardaki savunma kurgusunu deplasmanda da devam ettirmek isteyen teknik heyet gol yemediği takdirde galibiyet alacağını düşünüyor. Konyaspor ligde kazandığı 5 maçta kalesini gole kapattı.
Konyaspor'da Beşiktaş planı netleşiyor!

Konyaspor'da Beşiktaş maçı çalışmaları devam ediyor. Ankaragücü galibiyetiyle haftayı moralli kapatan yeşil beyazlılar, pazartesi günü deplasmanda çıkartacağı puanla olumlu havayı korumak istiyor. Son haftalarda takım oyununun geliştiğinin altını çizen Fahrudin Omerovic, siyah beyazlıları yenmenin planlarını yapıyor. Anadolu Kartalı'nda ilk hedef savunmayı korumak olduğu öğrenildi.

omerovic-savunma-kopya.jpg


SAVUNMA TAMAM

Ankaragücü maçı sonrası hafta içinde maç yapmayacakları için takıma yeni katılan oyuncularla daha fazla çalışma şansı bulacaklarını belirten Omerovic, Uğurcan-Damjanovic uyumundan memnun. Son 3 resmi maçta gol yemeyen Anadolu Kartalı'nda hoca stoper tandeminin yanında bekleri ve kalecisini değiştirmeyecek. Hücum hattında denemeler yapan Omerovic, sağ kanatta formayı Prip'e verecek.

omerovic.jpg


SOL KANAT BELİRSİZ

Sol kanatta NDao ve Ethemi arasında karar verecek olan Fahrudin Omerovic, Cicaldau ve Sokol ile kadrosunu tamamlayacak. Son maçlardaki savunma kurgusunu deplasmanda da devam ettirmek isteyen teknik heyet gol yemediği takdirde galibiyet alacağını düşünüyor. Konyaspor ligde kazandığı 5 maçta kalesini gole kapattı. Anadolu Kartalı rakibine topu verip hızlı ataklarla skor bulmaya çalışacak.

santos.jpg

 Muhabir
Etiketler :