Konyaspor'da bir pes etmeme hikayesi

Spor Toto Süper Lig 34. Hafta mücadelesinde Alanyaspor’u deplasmanda 3 golle geçen Konyaspor’da teknik heyet üzerindeki bulutlar dağılıyor. Ligin ikinci yarısında uzun bir süre gol atamayan ve istifası sorulan Stanojevic aldığı puanlarla deplasmanda taraftarın tebriğini aldı.
Konyaspor'da bir pes etmeme hikayesi

Sabrın sonu selamet. Konyaspor’da İlhan Palut sonrası 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında yeşil beyazlıların başına geçen Aleksandar Stanojevic olası tüm kötü senaryoların üzerinde göreve başladı. Stanojevic takıma geldikten sonra Gaziantep FK’ya Ziraat Kupası’nda penaltılarda yenildi. Kupada elenen Konyaspor, ligde de sahasında Ankaragücü’ne mağlup oldu ve kötü sonuçlar devam etti.

takim.jpg

KÜLLERİNDEN DOĞDU
Anadolu Kartalı 60 gün ligde gol sevinci yaşamadı. Yeşil beyazlılar Konya Stadyumu’nda gidişat sonrası yönetimi protesto etti. Stanojevic’in artık sorgulandığı dönemde 4-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti takımı kendine getirdi. Konyaspor daha sonra çıktığı 11 maçta 22 puan hanesine yazdırdı. Takımının her hafta geliştiğini belirten Stanojevic, Alanyaspor deplasmanında ilk kez alkışlandı.

 Muhabir
Etiketler :