Konyaspor'da bir veda daha

Andreas Bouchalakis'ten sonra Mahir Emreli de yeşil beyazlılara veda etti. Sözleşmesi haziran ayında sona eren ve Beşiktaş maçında son karşılaşmasına çıkan Emreli, İstanbul'da attığı gol sonrası sosyal medya hesabında fotoğraf paylaştı ve "Her şey teşekkürler Konyaspor" yazdı.
Konyaspor'da bir veda daha

Konyaspor'da bir kiralık oyuncu daha veda etti. Yeşil beyazlıların şubat ayında Zagrep'ten kadrosuna kattığı Mahir Emreli, Beşiktaş maçında attığı golü kendi sosyal medyasından paylaştı. Azerbaycanlı golcü fotoğrafa "Her şey için teşekkürler Konyaspor" yazısını paylaştı. Gönderinin altına yeşil beyazlı taraftarlar tarafından olumlu mesajlar yazıldı. Emreli'nin sözleşmesi haziran ayında sona erdi.

emreli-sosyal-medya.png

2 GOL ATTI
Mahir Emreli'nin gelecek sezonda Konyaspor'da devam etmesi beklenmezken, başka bir teklif gelmesi durumunda Dinamo Zagrep'e tekrar dönmeyeceği öğrenildi. Oyuncu kariyer planlaması yapıyor. Emreli Arabamcom Konyaspor formasıyla 12 maça çıktı. Sağ kanat ve forvet bölgelerinde görev alan Mahir, 622 dakikada 2 gole imza attı. 19 numaralı futbolcu Hırvatistan ekibiyle ise 23 maça çıktı ve 5 gol attı.

 Muhabir
Etiketler :