Konyaspor'da Bulut'tan önemli açıklamalar!

Konyaspor II. Başkanı Adem Bulut, yeşil beyazlıların gündemi ve transfer dönemi ile ilgili Spor Gündemi'nde açıklamalarda bulundu. Bulut, " Düşme kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum, taraftarımızdan da bunu rica ediyorum" dedi.
Konyaspor'da Bulut'tan önemli açıklamalar!

Konyaspor II. Başkanı Adem Bulut, yeşil beyazlıların gündemi ve transfer dönemi ile ilgili Spor Gündemi'nde açıklamalarda bulundu. "Ankaragücü maçı bizim için zordu. Dönüm noktasıydı ve son zamanlarda evimize maç kazanamıyorduk. Başakşehir maçı bizde bir travma oluşturdu. Yine mi öyle olacak diye düşündük ama taraftarımız ve takımın birlikteliği, maçın sonuna kadar devam etti"

dusme.jpg


"O KELİMEYİ KULLANMIYORUM"

Bulut, düşme kelimesini kullanmadığı belirterek, “Diğer kulüplere göre daha az sıkıntımız var. Bu cendereceden çıkacağız. Düşme kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum, taraftarımızdan da bunu rica ediyorum. Bu yılın sonuna kadar bu kelimeyi lügatımızdan çıkaralım. Küme hattından çıkacağımıza inanıyorum. Transferler geldi, camiada kenetlenme oldu. İnşallah bu inancı kaybetmeyiz" dedi.

umut.jpg
UMUT TRANSFERİNDE OYALANDIK

Ara transfer dönemi ile ilgili konuşan Bulut, "İstanbulspor maçında 1 veya 2 oyuncu katmayı düşünüyorduk, görüşmelere de başlamıştık. Umut Bozok transferinde Trabzonsporla anlaşmıştık. Bozok bu süre anlamında bizi oyalamış oldu. O gelmeyince B planı Umut Nayir oldu. 2 kulüp arasındaki anlaşma dolayısıyla onu da alamadık. Niang'da anlaşmıştık, ailesinin gönlü olmamış"

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :