Konyaspor'da Çamdalı fırtınası!

Konyaspor’da bu sezon 3. Teknik direktör olarak görev yapan ve takımın başında çıktığı 3 müsabakadan 5 puan çıkartan Ali Çamdalı, takımını sezonun en kritik maçına hazırlıyor. Çamdalı takımı başında yenilgi yüzü görmeden ilerledi.
Konyaspor'da Çamdalı fırtınası!

Konyaspor’da Galatasaray maçının çalışmaları devam ediyor. Ligin son maçında taraftarıyla son kez buluşacak olan yeşil beyazlılar alacağı puan-puanlar kabus gibi geçen sezonu bitirmek istiyor. Anadolu Kartalı’nın bu sezon 3. Teknik direktörü olan Ali Çamdalı en zorlu sınavını hafta sonu verecek. İlk tecrübesinde Fenerbahçe maçından puan çıkartan genç teknik adamın istatistikleri iyi durumda.

bilegi-bukulmuyor-001.png

RAKİPLERLE İLGİLENİLMEYECEK

Ali Çamdalı takımının başında 4. maçına çıkacak. Geride kalan 3 maçtan 5 puan çıkartan Çamdalı’nın takımı bu karşılaşmalardan 5 gol attı ve kalesinde 2 gol gördü. Teknik direktörlükle ilgili kararını sezon sonunda verecek olan 40 yaşındaki teknik adam gemiyi limana sağlam bir şekilde yanaştırmak istiyor. Konyaspor’un ligde kalması için rakiplerin maçına bakmaksızın galibiyet veya beraberlik alması yeterli.

 Muhabir
Etiketler :