Konyaspor'da Çekici'nin performansı düştü

Bu sezon ligde toplam 17 maçta 2 gol 1 asist yapan Endri Çekici’de gözle görülür bir düşüş yaşanıyor. 975 dakika süre alan Çekici, sezona iyi başlamasına rağmen geri kalan haftalarda performansını ilerletemedi.
Konyaspor'da Çekici'nin performansı düştü

Endri eski günlerini özletiyor. Konyaspor’a Ankaragücü’nden 2 yıl önce gelen ve yeşil beyazlılarda 59 maçta 8 gol, 6 asist yapan Endri Çekici 2022-2023 sezonuna takımı adına en iyi giren oyunculardandı. Arnavutluklu oyuncu lige sakatlığı nedeniyle Ankaragücü ve Başakşehir maçlarını kaçırmasına rağmen ilk formayı giydiği İstanbulspor maçında fileleri havalandırdı. Çekici daha sonra Arena’da gol attı.

cekici-1.jpeg

SON GOL GALATASARAY’A
Konyaspor’un Galatasaray Stadyumu’na lider gittiği maçta yeşil beyazlılar ilk golünü sarı kırmızılılardan yedikten sonra 15. Dakikada Endri Çekici harika bir şutla eşitliği kazandırmıştı O maçta Çekici’nin sakatlığı sonrası Konyaspor topu ilerde tutmakta zorlandı ve 2-1 kaybetmişti. Çekici takımı adına merkezden başlattığı ataklar ve ceza sahası dışından vurduğu şutlarla tehlike oluşturuyordu.

endri.jpg

TARAFTARIN BEKLENTİSİ VAR
Arena’daki gol sonrası Antalyaspor maçında asist yapan Endri Çekici daha sonra hiçbir gole etki etmedi. Geçirdiği sakatlık sonrası Trabzonspor, Kayseri ve Alanyaspor maçlarında oynayamayan 26 yaşındaki oyuncu, ara transfer döneminde adı İspanya takımıyla anılmıştı. Sözleşmesi haziran ayında bitecek ancak +1 opsiyonu olan futbolcu için taraftarların Endri Çekici’den beklentileri var.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :