Konyaspor'da Çikalleshi'den son bilgiler

Yeşil beyazlıların Arnavutluklu golcüsü Sokol Çikalleshi, Suudi kulübü Khaleej takımıyla geçirdiği sezonda 10 gol attı, 3 asist yaptı. Satın alma opsiyonu Arabistan takımında olan Sokol, Khaleej’in opsiyonu kullanmaması halinde yeni sezonda 2023-2024 sezonunda Konyaspor forması giyecek.
Konyaspor'da Çikalleshi'den  son bilgiler

Konyaspor’un geçen sezonun başında Suudi Arabistan’a kiraladığı Sokol Çikalleshii takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Arnavutluklu oyuncu ligde son maçını oynamasının ardından kendi hesabından yaptığı paylaşımda “Fedakarlıkla dolu ama mutlu biten bir sezon. Teşekkürler yazısını” paylaştı. Forvet ve kanatta da oynayabilen Sokol, Arabistan liginde 29 maça çıktı ve 10 gol, 3 asist ile 13 golü etkiledi.

sokol-geri-donebilir.png

1 YIL OPSİYONU VAR
Sokol Çikalleshi, 2022 yılında Akhisar takımından bedelsiz olarak yeşil beyazlılara gelmiş, 600 Bin Euro bedelle Suudi kulübüne göndermişti. Arabistan kulübünün 1 yıl satın alma opsiyonu var. Khaleej takımı opsiyonu kullanırsa Sokol geri dönmeyecek. Ancak kullanmazsa yeni sezonda Sokol 1 yıl daha Konyaspor fornasını giyecek. Çikalleshi, Konyaspor’da toplam 76 maça çıktı ve 18 gol, 6 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :