Konyaspor'da Demir istediğini yapamadı

Konyaspor'un geçen sezonun başlangıcında imza attırdığı Muhammet Demir lige hızlı başlamasına karşın devamını getiremedi. Demir geçirdiği sakatlılar sonrasında 13 maçta oynamadı ve çıktığı maçlarda toplam 7 gole imzasını attı.
Konyaspor'da Demir istediğini yapamadı

Konyaspor'un suskun golcüsü Muhammet Demir. Yeşil beyazlılarla 1 yıl daha sözleşmesi olan forvet oyuncusunun lig başlangıcı ile bitişi arasında ciddi farklılıklar var. 31 yaşındaki oyuncu ligde çıktığı ilk 8 maçta 4 kere fileleri havalandırmış, Sokol'un gitmesi ve Uche'nin performans vermemesi nedeniyle Konyaspor'un değişilmezi olmuştu. Ancak Trabzonspor maçındaki sakatlık Muhammet'i etkiledi.

demir.jpg

13 MAÇ KAÇIRDI
Kas yaralanması ve diz sorunlarından başını kaldıramayan Muhammet Demir, 2022-2023 sezonunda toplam 13 maçta forma giyemedi. En son Adana Demirspor ile yapılan maçında sakatlık yaşayan ve ardından 7 maç kaçıran Demir, 30. hafta itibariyle sezonu kapatmıştı. 9 numaralı oyuncu bu sezon toplam 21 kere forma giydi. 31 yaşındaki oyuncu lig, Avrupa ve kupada 26 maça çıktı ve 7 kere gol attı.

 Muhabir
Etiketler :