Konyaspor’da Destro iddiası

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor, kadrosuna kaliteli bir golcü takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor
Konyaspor’da Destro iddiası

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor, kadrosuna kaliteli bir golcü takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin, Mattia Destro'ya talip olduğu öğrenildi.
 Kadrosuna şu ana kadar 2 sağ bek, 2 orta saha ve 1sol bek takviyesi yapan Anadolu Kartalı,  teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda, transfer çalışmalarına devam ediyor. Konyaspor, kaliteli bir golcü transfer etmek için harekete geçti. Yeşil-beyazlıların hedefindeki isim, Andrea Pirlo'yu takımın başına getiren VavaCars Fatih Karagümrük'ün de ilgilendiği Mattia Destro. Genoa ile olan sözleşmesinin son ayına giren Destro'nun Konyaspor'dan gelen transfer teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Konyaspor'un transfer etmek istediği 31 yaşındaki İtalyan golcüye teknik direktörlüğe Andrea Pirlo'yu getiren Fatih Karagümrük'ün de talip olduğu belirtildi.

Konyaspor, 18 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına golcü oyuncuyu yetiştirmek istiyor. Mattia Destro geçtiğimiz sezon Genoa formasıyla çıktığı 30 maçta 9 gol 1 asistlik katkı sağladı. (Spor Servisi)