Konyaspor'da El Kaabi transferinde son durum! Bir takım daha devrede

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından olan Konyaspor'da teklif götürülen Faslı futbolcu El Kaabi'de son durum belli oldu. 29 yaşındaki futbolcu için bir takımın daha devreye girdiği açıklandı.
Konyaspor'da El Kaabi transferinde son durum! Bir takım daha devrede

Konyaspor'da El Kaabi transferinde son durum belli oldu. Ara transfer döneminde şu ana kadar 5 ismi renklerine bağlayan yeşil beyazlılar, Hatayspor'un Faslı oyuncusu El Kaabi'ye teklif götürmüştü.

29 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen yeşil beyazlılar, El Kaabi ile el sıkışmış ancak takımı Hatayspor; Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un devreye girmesiyle bu transferde net cevabı vermemişti.

Hatay temsilcisiyle sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan El Kaabi, süreç henüz netleşmediği için ülkesi Fas'a gitmişti.

BU KEZ DE KATAR'DAN İSTEDİLER

El Kaabi için bu kez de Katar'dan teklif geldiği öğrenildi. Konyasporlu yöneticilerden edinilen bilgilere göre; Konyaspor'un El Kaabi'ye son kez teklif götürdüğü ve bu transferin Cuma gününe kadar netleşeceği bilgisine ulaşıldı.

EL KAABİ OLMAZSA BAŞKA TRANSFER YAPILACAK

Şu ana kadar ara transfer döneminde Andreas Bouchalakis, Metehan Mert, Marlos Moreno, Alejandro Pozuelo ve Mahir Emreli'yi kadrosuna katan yeşil beyazlıların bu dönemi 6 transferle tamamlayacağı, El Kaabi transferi neticelenemezse başka bir oyuncuyu daha kadrosuna katacağı öğrenildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :