Konyaspor'da en verimli oyuncular

Geride kalan sezonun ardından Süper Lig’de karşılaşmalarda performans verileri en yüksek ve düşük oranlar (reytingleri) belli oldu. 2022-2023 sezonunda Konyaspor adına reytingi en yüksek oyuncu Guilherme olurken, en düşük Emreli oldu.
Konyaspor'da en verimli oyuncular

2022-2023 sezonun geride kalmasının ardından futbolcuların performanslarının ölçüleri de tamamlandı. Oyuncuların müsabakalardaki verileri (reyting) bakıldığında Konyaspor’a en çok pozitif katkı sağlayan oyuncuların başında 7.24 reyting ile yeşil beyazlıların emektarı Guilherme Haubert Sitya oldu. Brezilyalı sol beki 7.09 ile Alejandro Pozuelo ve 7.02 ile sağ bek Ahmet Oğuz takip etti.

gol.jpg

OFANS OYUNCULARI SINIRLI KALDI
Sıralamada Francisco Calvo, Marlos Moreno, Muhammet Demir, İbrahim Sehic ve Adil Demirbağ da yer aldı. Sofascore’nin raporunda reytingi en düşük oyuncular ise Yasir Subaşı (6.50) Mehmet Ali Büyüksayar (6.49) ve Mahir Emreli (6.46) Konyaspor bu sezon skor katkılarını beklerden ve orta saha oyuncularından kazanırken, ofansta oynayan futbolcular skora katkısı reytinglerde sınırlı kaldı.

 Muhabir
Etiketler :