Konyaspor'da Endri Çekici'nin grafiği

Konyaspor’un 10 numara ve kanat pozisyonu oyuncusu Endri Çekici’nin ismi Trabzonspor ile anılıyor. Trabzon yerel medyası “Çekici Sesleri” başlığıyla haberi duyurdu. Çekici bu sezon 20 maçta 3 gole etki yaparken oyuncu sözleşmesi opsiyon kullanılmazsa haziran ayında sona eriyor.
Konyaspor'da Endri Çekici'nin grafiği

Trabzonspor ile ilgili Endri Çekici haberleri devam ediyor. İlk başta ulusalda ardından şehrin yerel gazetelerinde Trabzonspor’un Arnavutluklu oyuncuyu istediği haberlerine yer verdi. Transfer iddiasına göre bordo mavililer Konyaspor’un 10 numara ve kanat pozisyonunda oynayan Endri Çekici ile ilgileniyor. Çekici başarılı geçen sezonun ardından bu sezon istediği performansı ortaya koyamadı.

endri-cekicinin-performansi-001.jpg

ÇEKİCİ SESLERİ
Endri Çekici bu sezon yeşil beyazlılarla 20 maça çıktı ve 1.104 dk oynadı. Çekici 2 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı. Bu sezon sakatlığından dolayı bir süredir forma bulamayan 23 numaralı oyuncu kariyerinin zirvesini NK Olimpija LJubjana ile yapmıştı ve 48 maçta 24 gol, 6 asist katkısı sağladı. Trabzon yerel medyasında Endri Çekici haberleri geniş yer verilirken “Çekici Sesleri” başlıkları atıldı.

 Muhabir
Etiketler :