Konyaspor’da Estupinan sesleri

Transfer döneminde şimdiye kadar yalnızca kaleci Sehic'le anlaşan ve ardından sessiz kalan İttifak Holding Konyaspor'un Oscar Estupinan ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Konyaspor’da Estupinan sesleri

Yüksek maliyetler nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyan ve şimdiye kadar yalnızca kaleci Sehic'e imza attıran İttifak Holding Konyaspor'da çalışmalar büyük titizlikle sürdürülüyor. Hücum ve orta saha ağırlıklı olmak üzere en az 5 transfer yapmak isteyen yeşil beyazlıların golcü futbolcu Oscar Estupinan ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Yeşil beyazlıların, geçtiğimiz sezon Denizlispor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'te bulunan Kolombiyalı golcüyü kiralama konusunda büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. Golcü futbolcunun yeşil beyazlı takımda forma giymeyi kabul ettiği de gelen bilgiler arasında.

BAŞKA TAKIMLAR DA İLGİLENİYOR

Denizlispor'un tekrar kiralamak istediği ancak başaramadığı Estupinan için Süper Lig ekipleri BB Erzurumspor, Sivasspor ve Kayserispor'un da devrede olduğu kaydedildi. Kolombiyalı golcü, geçtiğimiz sezon Denizli temsilcisinin formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 7'şer gol kaydetti. Bu transferde büyük mesafe kat eden Konyaspor'un golcü futbolcuyla anlaşmaya yakın taraf olduğu belirtildi.