Konyaspor'da futbolcu alacakları konusu cevaplandı

Konyaspor'dan futbolcu alacaklarına ilişkin bilgilendirme geldi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, ödemelerle ilgili sorun yaşanılan M'Poku ve Paul Bernardoni ile ilgili konuya cevap verirken, Uche Ikpeazu ile mahkemelik olunmadığını ifade etti.
Konyaspor'da futbolcu alacakları konusu cevaplandı

Konyaspor'dan futbolcu alacaklarına ilişkin bilgilendirme geldi. Anadolu Kartalı'nda M'Poku'nun alacaklarından dolayı kesilen 620 bin euro cezanın kesinleşmediği ve yönetimin konuyu CAS'a taşıyacağı öğrenildi. Sezon başında transfer edilen kaleci Paul Bernardoni'nin kulübe ihtar çektiği belirtilirken, Başkan konuyla ilgili "İhtar çekmesinde bir sorun yok. ihtarın gereği yerine getirildi" dedi.

mpoku.jpg

"FUTBOLCULARIN ALACAKLARI YOK"
Diğer yandan yönetimin gerçekleştirdiği basın toplantısında "Diğer oyuncuların alacaklarında bir sorun var mı? sorusuna Başkan Özgökçen, "Futbolcularımıza borcumuz yok. Ay olarak belki geriden geliyor olabiliriz ancak 20 takımdan 19'u bu sorunu yaşıyordur. Bunun dışında futbolcuların bizden alacağı yok" açıklamasında bulunarak son haftalarda kaybedilen puanların bu sorundan dolayı olmadığı ifade edildi.

 Muhabir
Etiketler :