Konyaspor'da galibiyet buradan geçecek!

Süper Lig’de cumartesi günü Alanyaspor deplasmanına gidecek olan Konyaspor’da son dakikalarda savunmaya dikkat edilecek. Ligde kalesinde gördüğü golün yarısını son 10 dakikada engel olamayan Anadolu Kartalı, Kasımpaşa maçında olduğu gibi takım halinde savunarak puan hesabı yapıyor.
Konyaspor'da galibiyet buradan geçecek!

Trendyol Süper Süper Lig’de 14. Hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele öncesinde önemli bir bilgi dikkat çekiyor. Konyaspor ligde kalesinde gördüğü 18 golün yarısını son 10 dakikada 81 ila 90 arasında engel olamadı. Ev sahibi Alanyaspor ise gollerin çoğunluğunu (yüzde 33) bu dakikalarda buluyor. Konyaspor’da takım savunması ön plana çıkacak.

savunma.jpg


“POZİSYON VERMİYORUZ”

Teknik Direktör Hakan Keleş göreve geldikten sonra takım savunmasına dikkat eden yeşil beyazlılar, ligin en çok gol pozisyonuna giren ekiplerinden birisi olan Kasımpaşa takımına 90 dakikada sadece 1 isabetli şut çektirmişti. Takımdaki sorunları tespit ettiklerini ve çözmeye başladıklarını ifade eden Keleş, rakiplerine pozisyon vermediklerini belirterek çok çalıştıklarını sözlerine eklemişti.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :