Konyaspor'da gelen şut gol oluyor!

Ligin ilk 4 haftasında 0.5 gol yeme istatistiği ile kalesine duvar ören Konyaspor'da son haftalarda gelen şut gol oluyor. Anadolu Kartalı'nda gol yeme sorunu ligde puan kayıplarına neden olurken, yeşil beyazlılar en çok gol yiyen 4. takım oldu.
Konyaspor'da gelen şut gol oluyor!

Süper Lig'de gol yollarında sorun yaşayan ancak ligin ilk 4 haftasında 0.5 gol yeme istatistiği ile kalesine duvar ören Konyaspor'da son haftalarda gelen şut gol oluyor. En son Başakşehir karşısında gol yemeden maç kapatan yeşil beyazlılar, ardından oynadığı 6 maçta 13 kez fileleri havalandı. Konyaspor bu süreçte kalesinde 2 gol ortalamasıyla oynadı. Toplamda ise 15 gol kalede görüldü.

aa-20231028-32554018-32554006-yukatel-adana-demirspor-tumosan-konyaspor-kopya.jpg

KONYASPOR 4. OLDU
Konyaspor'un gol yeme sorunu ligde puan kayıplarına neden olurken, yeşil beyazlılar en çok gol yiyen 4. takım oldu. Süper Lig'de önceki gün Fenerbahçe'den 5 gol yiyen Pendikspor 23 gol ile ligin en çok kalesinde gol gören takımı oldu. Samsunspor ve Kasımpaşa ise diğer sıralamayı oluşturdu. Ligde son haftalarda üst üste puanlar kaybeden Konyaspor'da Hakan Keleş savunmaya dikkat çekecek.

savunma.jpg

 Muhabir
Etiketler :