Konyaspor'da gelişim süreci!

Hakan Keleş takımının fiziksel gelişimine inanıyor. Anadolu Kartalı’nın karşılaşmaların ikinci yarısında oyundan düştüğüne yönelik söylemleri kabul etmeyen Konyaspor Teknik Direktör Hakan Keleş, maç yaptıkların rakiplerine göre performans verilerinin daha iyi olduğunu ifade etti.
Konyaspor'da gelişim süreci!

Konyaspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş takımının gelişimine inanıyor. Keleş, Anadolu Kartalı’nın maçların ikinci yarısında oyunun temposunu düşürdüğüne yönelik söylemleri kabul etmedi. Hakan Hoca, “Göreve başlamadan önce takım gol yedikten sonra kırılmalar yaşıyordu. Topun geri kazanılmasında zorlanıyordu. Biz geldikten sonra eksikleri tespit edip çalışmaya başladık” dedi.

takim-gelisiyor-001.jpg


“FİZİKSEL OLARAK İYİYİZ”

Hakan Keleş, takımının fiziksel durumunun iyi olduğunu belirtti ve oynadığı rakiplere göre verilerin daha pozitif olduğunu vurguladı. Hoca transfer döneminde gelecek oyuncularla takımın güçleneceğinin altını çizdi. Hakan Keleş yönetiminde ligde 8 maça çıkan Anadolu Kartalı 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 9 puan topladı. Türkiye Kupasında ise Konyaspor 2’de 2 yaptı.

 Muhabir
Etiketler :